Vi skruer op for hyggen
Vildtaften på Klinten
fredag d. 18. oktober 2024 kl. 18.00
Når mørket kommer, skruer vi op for hyggen og inviterer til Vildtaften på Klinten.
Kokken tager på jagt efter vildt og svampe og andre lækkerier, som hører efteråret til. Og vi tør godt love, at det resulterer i en smuk og smagfuld vildtmiddag.
Igen i år har vi allieret os med Nybom Vine, som vælger vinmenuen og aftenen igennem fortæller om vinenes oprindelse.
Bordbestilling er nødvendig.
Vildtaften på Klinten
Denne aften serverer vi en lækker 4-retters vildtmenu tilberedt med gode råvarer fra efterårets gyldne spisekammer.
Prøv også aftenens vinmenu, som er tilpasset den vilde smagsoplevelse. Nicoline Nybom fra Nybom Vine fortæller aftenen igennem om vinenes smag og oprindelse.
Appetizer
Fyldte efterårssvampe på bund af rødgran
Forret
Hjemmerøget fasanbryst m/ græskar puré og ribs, serveret på sprød kålbund
Hovedret
Grillet dådyrryg lagt i mørk ølmarinade m/saltbagt selleri, smørstegte svampe og Klintens mørke vildtsauce
Dessert
Hjemmebagt minitærte m/ pigeonæbler og brændt marengs. Serveret m/ havtorn sorbet
4-retters vildtmenu pr. pers.
Vinmenu 4 glas kr. 390,- (tilkøb)
kr. 445,-
Deltagelse er kun mulig med bordbestilling.
Book bord til Vildtaften
Du vil modtage en mail, der bekræfter, at din booking er i orden.
Selskab & fest på KLINTEN
Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.
Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.
Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.
Frisk brød og søde sager
På KLINTEN bager vi hver dag
Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.
Er du kødæder eller ej
Grønne og bæredygtige valgmuligheder
Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.
Her laves maden fra bunden
Hjemmelavet snacks til din aperitif
Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.
KONTAKT
Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265