fbpx
5650 6800 klinten@klinten.dk

Vi skruer op for hyggen

Vildtaften på Klinten
fredag d. 18. oktober 2024 kl. 18.00

Når mørket kommer, skruer vi op for hyggen og inviterer til Vildtaften på Klinten.

Kokken tager på jagt efter vildt og svampe og andre lækkerier, som hører efteråret til. Og vi tør godt love, at det resulterer i en smuk og smagfuld vildtmiddag.

Igen i år har vi allieret os med Nybom Vine, som vælger vinmenuen og aftenen igennem fortæller om vinenes oprindelse.

Bordbestilling er nødvendig.

Vildtaften på Klinten

Denne aften serverer vi en lækker 4-retters vildtmenu tilberedt med gode råvarer fra efterårets gyldne spisekammer.

Prøv også aftenens vinmenu, som er tilpasset den vilde smagsoplevelse. Nicoline Nybom fra Nybom Vine fortæller aftenen igennem om vinenes smag og oprindelse.

Appetizer
Fyldte efterårssvampe på bund af rødgran

Forret
Hjemmerøget fasanbryst m/ græskar puré og ribs, serveret på sprød kålbund

Hovedret
Grillet dådyrryg lagt i mørk ølmarinade m/saltbagt selleri, smørstegte svampe og Klintens mørke vildtsauce

Dessert
Hjemmebagt minitærte m/ pigeonæbler og brændt marengs. Serveret m/ havtorn sorbet

4-retters vildtmenu pr. pers.
Vinmenu 4 glas kr. 390,- (tilkøb)

kr. 445,-

Deltagelse er kun mulig med bordbestilling.

Book bord til Vildtaften

Du vil modtage en mail, der bekræfter, at din booking er i orden.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Restauranten tilbyder også et udvalg af alkoholfri vine til dem, der ikke ønsker alkohol
Venligst oplys os dit telefonnummer
Venligst oplys os din mail, så vi kan bekræfte din booking
Skriv til os her, hvis du har særlige ønsker til din booking

Dagens menu

Restaurant Klinten serverer hele året dagens 3-retters menu, som bliver til med udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Vi bestræber os på at imødekomme det konkrete antal gæster, så alt er frisk og spildet er minimalt.

Allergener/diæter

Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til i vores planlægning af dagens menuer. Vi imødekommer ethvert behov og kommer gerne med kreative forslag til spændende vegetariske retter.

Restaurantens åbningstider

Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 - søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer, og vi anbefaler altid, at du bestiller bord på tlf.: 5650 6800.

Selskab & fest på KLINTEN

Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.

Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.

 

Frisk brød og søde sager

På KLINTEN bager vi hver dag

Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.

Er du kødæder eller ej

Grønne og bæredygtige valgmuligheder

Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.

Her laves maden fra bunden

Hjemmelavet snacks til din aperitif

Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests