fbpx
5650 6800 klinten@klinten.dk

Kokkens 3-retters menu på Klinten

Kokkens menu i januar

2 retter kr. 345,00 / 3 retter kr. 425,00

I denne måned skifter vi mellem nedenstående to menuer. Kontakt os gerne, hvis det er vigtigt for dig at vide, hvilken af de to menuer, vi serverer, når du skal besøge os.

Menu 1

Koldrøget laks m/ dildcreme, karse og boghvede

Øl-braiseret svinekæbe m/ kartoffel pure, sauce af braiser fond, toppet med persille, hertil hjemmesyltede rødbeder

Chokolade surprise m/ solbær og mousse – pyntet med nødde twill og syre

Menu 2

Cremet kartoffel/porre suppe på lokale grøntsager, toppet med ristet Serranoskinke og urter, serveret med hjemmebagt kuvertbrød

Terros major (mør og smagfuld okseudskæring) serveret med sæsonens rodfrugter, Pommes Anna og glace

Klassisk Crème Brûlée m/ sprødt sukkerlåg på toppen

Menuerne er sammensat med forbehold for ændringer, idet vores køkken altid forsøger at imødekomme det aktuelle udvalgt af sæsonens råvarer samt minimere madspil.

 

Allergener/diæter

Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til. Bemærk venligst, at vegetarisk /vegansk menu bedes bestilt senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.

Restaurantens åbningstider

Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 – søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer. Book derfor altid bord.

Book bord

Bemærk, at bestilling af vegetarisk/vegansk menu skal ske senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi tilstræber altid at imødekomme dit ønske så vidt muligt
Vi bekræfter din booking på e-mail
Skriv til os her, hvis du har særlige ønsker til din booking

Selskab & fest på KLINTEN

Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.

Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.

 

Frisk brød og søde sager

Hjemmebag og kager

Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.

Er du kødæder eller ej

Grønne indslag

Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.

Her laves maden fra bunden

Prøv en snack

Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests