Kokkens 3-retters menu på Klinten
Kokkens menu i januar
2 retter kr. 345,00 / 3 retter kr. 425,00
I denne måned skifter vi mellem nedenstående to menuer. Kontakt os gerne, hvis det er vigtigt for dig at vide, hvilken af de to menuer, vi serverer, når du skal besøge os.
Menu 1
Koldrøget laks m/ dildcreme, karse og boghvede
Øl-braiseret svinekæbe m/ kartoffel pure, sauce af braiser fond, toppet med persille, hertil hjemmesyltede rødbeder
Chokolade surprise m/ solbær og mousse – pyntet med nødde twill og syre
Menu 2
Cremet kartoffel/porre suppe på lokale grøntsager, toppet med ristet Serranoskinke og urter, serveret med hjemmebagt kuvertbrød
Terros major (mør og smagfuld okseudskæring) serveret med sæsonens rodfrugter, Pommes Anna og glace
Klassisk Crème Brûlée m/ sprødt sukkerlåg på toppen
Menuerne er sammensat med forbehold for ændringer, idet vores køkken altid forsøger at imødekomme det aktuelle udvalgt af sæsonens råvarer samt minimere madspil.
Allergener/diæter
Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til. Bemærk venligst, at vegetarisk /vegansk menu bedes bestilt senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.
Restaurantens åbningstider
Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 – søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer. Book derfor altid bord.
Book bord
Bemærk, at bestilling af vegetarisk/vegansk menu skal ske senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.
Selskab & fest på KLINTEN
Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.
Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.
Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.
Frisk brød og søde sager
Hjemmebag og kager
Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.
Er du kødæder eller ej
Grønne indslag
Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.
Her laves maden fra bunden
Prøv en snack
Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.
KONTAKT
Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265